Vatorsecurities.se använder sig av cookies för att ge dig som besökare en så bra upplevelse som möjligt.
27 November 2020

Bolags- och kapitalmarknadsjurist till Vator Securities

Vator Securities fokuserar på att identifiera och finansiera nordiska tillväxtbolag när de expanderar och utvecklas till morgondagens marknadsledare. Vator Securities har sedan grundandet 2010 byggt ett globalt nätverk av Tier-1 generalister och unika specialistinvesterare. Bolaget växer kraftigt och flyttar i början av 2021 till dubbelt så stora lokaler i centrala Stockholm. Vator Securities är till huvuddelen partnerägt.

Arbetsbeskrivning:

Som bolags- och kapitalmarknadsjurist kommer du att arbeta med ECM-transaktioner där Vator Securities agerar finansiell rådgivare. Din roll kommer vara att tillsammans med teamet inom Corporate Finance och ECM utarbeta optimala lösningar för en transaktion. Du kommer även att vara primär kontaktperson mot externa legala rådgivare i respektive transaktion. Bolagets legala funktion kommer efter denna rekrytering att bestå av två jurister.

Vem är du?

Vi söker dig med en jur.kand och minst fyra års erfarenhet från juridiskt arbete inom kapitalmarknads- eller värdepappersområdet, antingen inom banksektorn eller från advokatbyrå.

För att lyckas i rollen söker vi dig som har förmågan att arbeta självständigt och hantera en mängd olika ärenden och frågor samtidigt. Om du har erfarenheter av prospektfrågor, aktiemarknadsrättsliga avtal eller börsrätt så är det mycket meriterande.

Du har en mycket god stilistisk, analytisk och administrativ förmåga och har en känsla för detaljer. Som person är du strukturerad, resultatorienterad och har hög arbetskapacitet. Du gillar att lyssna och förstå andra och har lätt för att samarbeta. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du är vidare noggrann, arbetar strukturerat och är både dynamisk och uthållig.

Du arbetar obehindrat på engelska både i tal och skrift.

Du erbjuds:

En utmanade och utvecklande tjänst i ett snabbväxande bolag med högt driv och engagemang. Du kommer att utgöra en viktig del av ett sammansvetsat team och få en unik möjlighet att bli en del av ett framgångsrikt team. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan:

Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. I denna rekryteringsprocess samarbetar Vator Securities med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på telefonnummer 0736-90 50 18 alternativt matilda.karlsson@jurek.se.