Vatorsecurities.se använder sig av cookies för att ge dig som besökare en så bra upplevelse som möjligt.
15 januari 2018

Caroline Banér ny Corporate Finance-projektledare

Vator Securities meddelade idag att bolaget stärker det befintliga teamet med Caroline Banér som tillträder som ny Corporate Finance-projektledare. Caroline kommer närmast från en roll som Associate inom Corporate Finance och M&A på BDO Sverige.

– Med erfarenhet från M&A/Corporate Finance-rådgivning på BDO i kombination med drygt 5 års läkarstudier är Caroline ett betydande tillskott till Vator Securities när vi nu stärker vår industriexpertis inom life science, medicinteknik och diagnostik. Vi är väldigt glada att tillsammans med Caroline kunna ytterligare komplettera vårt oerhört kunniga transaktionsrådgivningsteam, säger Homan Panahi, VD Vator Securities.

Vator Securities tillhandahåller kapitalmarknads- och rådgivningstjänster till ledande noterade och privata tillväxtföretag med fokus på life science, medicinteknik och diagnostik. Vator Securities arbetssätt utmärker sig med en entreprenörsanda och ett stort engagemang i att driva stark tillväxt för firmans bolagskunder samtidigt som resultat levereras till firmans professionella investerarkunder.

-Vator Securities har framgångsrikt byggt ett komplett erbjudande till snabbt växande bolag inom healthcare och life science. Vators team har en unik förmåga i att förstå dessa snabbväxande bolags behov och potential. Jag är väldigt glad att med min bakgrund och genuina intresse för innovativa bolag inom healthcare och life science kunna bidra till Vator Securities resa, säger Caroline Banér.