Vatorsecurities.se använder sig av cookies för att ge dig som besökare en så bra upplevelse som möjligt.
28 September 2020

Equity Sales – Corporate Finance till Vator Securities

Vator Securities är en ledande investment banking-firma med fokus på tillväxtbolag. Vator Securities etablerades 2010 och bistår tillväxtbolag med kapitalanskaffningar och börsnoteringar. Bolaget har med åren etablerat en unik kundbas av investerare bestående av Tier-1-generalister, unika specialistinvesterare samt HNWI. I konkurrens med sedan länge etablerade konkurrenter hade Vator Securities 2019 i egenskap av Sole Bookrunner det största flödet av börsnoterade Healthcare-transaktioner, ett kvitto på bolagets hunger att nå framgång. Vator Securities utför uppdragsanalys för utvalda kunder med utgångspunkt i bolagets Equity story. Bolaget är till huvuddelen partnerägt.

Om rollen
Vator Securities har en stor och etablerad kundbas bestående av nordiska, amerikanska och europeiska institutioner samt mindre och medelstora investerare såsom family offices och privata investerare. I rollen inom Equity Sales kommer ditt fokus att ligga på daglig kontakt med Vator Securities kunder gällande olika emissionserbjudanden.

Du kommer också att få vara delaktig i planeringen av olika transaktioner. I rollen som Equity Sales erbjuds en mångsidig roll med stora möjligheter till snabb personlig utveckling.

Vem är du?
Eftersom arbetsprestationen är mätbar måste du vara mycket resultatinriktad för att lyckas. Du måste trivas med kundkontakt och tycka om att på egen hand men i samråd med dina kollegor driva affären framåt.

Kvalifikationer

  • Genuint intresse för aktier, investeringar och börsen i allmänhet
  • Erfarenhet av daglig kontakt med investerare
  • Extremt resultatorienterad
  • Relevant akademisk utbildning
  • Social kompetens
  • Meriterande om du har erfarenhet eller kunskap inom Life Science eller Tech

Som person tror vi att du:

  • Gillar att lyssna och förstå andra
  • Är mycket noggrann
  • Arbetar strukturerat
  • Driven och engagerad till att bygga relationer

Du erbjuds
En utmanade och utvecklande tjänst i ett snabbväxande bolag med högt driv och engagemang. Du kommer att utgöra en viktig del av ett sammansvetsat team och få en unik möjlighet att bli en del av ett framgångsrikt team. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via info@vatorsec.se.

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: Heltid