Vatorsecurities.se använder sig av cookies för att ge dig som besökare en så bra upplevelse som möjligt.
15 January 2021

IBD Junior Analyst – Corporate Finance till Vator Securities

Vator Securities fokuserar på att identifiera och finansiera nordiska tillväxtbolag när de expanderar och utvecklas till morgondagens marknadsledare. Vator Securities har sedan grundandet 2010 byggt ett globalt nätverk av Tier-1 generalister och unika specialistinvesterare. 2019 hade Vator Securities som Sole Bookrunner det största flödet av börsnoterade Healthcare-transaktioner. Vator Securities är till huvuddelen partnerägt.

Om rollen
Som junior analytiker kommer fokus ligga på att assistera dina kollegor vid framtagandet av företagspresentationer, arbeta med research, samt bistå med administration kring transaktioner och projekt. Teamet består idag av 9 personer och kommer att utökas med ytterligare juniora talanger.

Vem är du?
En karriär på Vator Securities passar individer som vill kunna påverka sina befordringsvägar själva utan att bli hämmade av gamla strukturer. Vi söker dig som är nyexaminerad Civilekonom eller Civilingenjör med inriktning industriell ekonomi och som vill påbörja din karriär inom Corporate Finance, alternativt dig med upp till två års arbetslivserfarenhet inom exempelvis Corporate Finance, Transaction Services eller Management Consulting. Vi ser att du är driven, professionell, engagerad och du förväntas ha en stark analytisk förmåga.

Kvalifikationer

  • Genuint intresse för aktier, investeringar och börsen i allmänhet
  • Relevant akademisk utbildning med mycket goda studieresultat
  • En utmärkt kommunikativ förmåga, flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Utmärkta kunskaper i Microsoft Office, med tonvikt på Microsoft Powerpoint och Microsoft Excel

Som person tror vi att du:

  • Gillar att lyssna och förstå andra
  • Är mycket noggrann
  • Arbetar strukturerat
  • Är analytisk lagd och uthållig

Du erbjuds
En utmanade och utvecklande tjänst i ett snabbväxande bolag med högt driv och engagemang. Du kommer att utgöra en viktig del av ett sammansvetsat team och få en unik möjlighet att bli en del av ett framgångsrikt team. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
Urvalsprocessen sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan innehållande personligt brev, CV, högskolebetyg samt gymnasiebetyg så snart som möjligt via rekrytering@vatorsec.se.


Område:
Stockholm
Anställning:
Tillsvidare
Omfattning: Heltid