Vatorsecurities.se använder sig av cookies för att ge dig som besökare en så bra upplevelse som möjligt.
17 september 2019

Aktieanalytiker till Vator Securities

Vator Securities fokuserar på att identifiera och finansiera nordiska tillväxtbolag när de expanderar och utvecklas till morgondagens marknadsledare. Under första halvåret 2019 hade Vator Securities som Sole Bookrunner det största flödet av börsnoterade Healthcare-transaktioner. Vator Securities grundades i Stockholm 2010 och är till huvuddelen partnerägt.

Mer om Vator Securities

Vator Securities avdelningar inom Investment Banking består av Corporate Finance och Equity Research. Inom Corporate Finance ansvarar teamet för rådgivning inom ECM (kapitalmarknad, såsom börsnoteringar, emissioner m.fl.), M&A och Corporate Broking för både privata och publika klienter.

Om rollen

Som aktieanalytiker på Vator Securities ges du möjligheten att arbeta i en framgångsrik och expansiv investmentbank. Du kommer att axla en viktig roll i bolaget och tillsammans med Corporate Finance-teamet kommer ditt arbete grundas i att verkställa Vator Securities vision om att bygga Nordens attraktivaste investmentbank för tillväxtbolag.

Arbetsbeskrivning

Som analytiker hos Vator ingår du i vårt Equity Research-team och arbetar med aktieanalyser av tillväxtbolag inom utvalda sektorer. I denna roll kommer fokus ligga på att arbeta med värdering av bolag utifrån värderingsmodeller, samt bistå med ytterligare analys och information till dina kollegor. I denna roll rapporterar du direkt till VD.

Vem är du?

En karriär på Vator Securities passar individer som vill kunna påverka sina befordringsvägar själva utan att bli hämmade av gamla strukturer. Vi söker dig som har tre till fem års erfarenhet av arbete som aktieanalytiker med tyngdpunkt mot värdering av bolag.

Vi ser att du är kunnig, självgående och engagerad samt att du har relevant erfarenhet från branschen med utmärkta meriter. För att passa in i denna roll bör du även ha ett genuint intresse för aktier, investeringar och börsen i allmänhet. Har du erfarenhet av arbete som aktieanalytiker inom Healthcare är detta meriterande, dock inget krav.

Du erbjuds

En utmanade och utvecklande tjänst i ett framgångsrikt bolag med högt driv och engagemang. Du kommer att utgöra en viktig del av ett sammansvetsat team och få en unik möjlighet att utvecklas i takt med att bolaget växer ytterligare.

I denna rekrytering samarbetar Vator Securities AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via hemsidan www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Mehdi Riahi

ANSÖK TILL TJÄNSTEN