Life Science Summit 2022

Life Science Summit 2022

Vator Securities Life Science Summit är en unik healthcarekonferens där vi presenterar några av de mest spännande och innovativa tillväxtbolagen i Sverige och för samman industriledare, entreprenörer och investerare.

Summiten ägde rum den 26 oktober i Stockholm och innehöll ett brett spektrum av de mest intressanta företagen inom Life Science-området.

Se presentationerna från Life Science Summit

Presentationerna från Life Science Summit filmades och går att se via länken nedan.

Presentationer från Life Science Summit

Deltagande bolag på summiten

På Life Science Summit presenterade några av de mest intressanta och innovativa tillväxtbolagen i Sverige. De deltagande bolagen var:

BoneSupport, SciBase, BioArctic, Immunovia, Cavis Technologies, Expres2ion Biotech, CombiGene, SenzaGen och AlgoDx. 

Agenda för Life Science Summit 2022

Keynote speaker

För årets Life Science Summit är vi stolta över att ha Torbjörn Kronander som keynote speaker. Torbjörn är VD och koncernchef på Sectra AB där han har arbetat sedan 1985. Utöver sitt arbete i Sectra är Torbjörn styrelsemedlem i Centrum för medicinsk bildvetenskap och visualisering (CMIV), Shannon AB med flera. Han är också medlem i Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin. Torbjörn är teknologie doktor i informationsteori, har en MBA och är reservofficer i svenska flottan. Han har också utsetts till medicine hedersdoktor vid Linköpings universitet.

Deltagande

Life Science Summit är ett ”Invitation only”-event. Om du önskar deltaga på framtida summits är du välkommen att höra av dig till din kontaktperson på Vator Securities.