Vatorsecurities.se använder sig av cookies för att ge dig som besökare en så bra upplevelse som möjligt.
24 februari 2016

Maris Hartmanis ny industriell rådgivare till Vator Securities

Stockholm, den 24 februari 2016 – Vator Securities, investment banking-firman för innovativa och snabbväxande bolag, rekryterar Maris Hartmanis som ny industriell rådgivare.

”Det är glädjande att som industriell rådgivare få vara med och bidra till utvecklingen av Vator Securities, som tydligt positionerat sig som rådgivare till bolag inom teknik- och life science-sektorn. Jag har vid flera tillfällen haft möjlighet att arbeta med Vator och är imponerad av bolagets engagemang och effektiva processer. Jag ser fram emot att arbeta med Vator Securities och bolagets kunder”, säger Maris Hartmanis.

Homan Panahi, VD för Vator Securities, kommenterar: ”Vi är mycket stolta att ytterligare kunna stärka vårt nätverk med industriella rådgivare. Maris har 30 års erfarenhet från ledande positioner som VD och FoU-ansvarig. Han har bl.a. varit forskningschef på det framgångsrika medicinteknikbolaget Gambro.”

Maris har även varit VD för två börsnoterade svenska läkemedelsföretag, Medivir och BioPhausia. Han har erfarenhet av både stora internationella organisationer och mindre nystartade företag.

För mer information vänligen kontakta:

Homan Panahi, VD Vator Securities
Tel: +46 763 989 666
E-post: homan@vatorsecurities.se