Vatorsecurities.se använder sig av cookies för att ge dig som besökare en så bra upplevelse som möjligt.

Om oss

Vator Securities fokuserar på att identifiera och finansiera nordiska tillväxtbolag när de expanderar och utvecklas till morgondagens marknadsledare. Vator Securities arbetssätt genomsyras av en entreprenöriell anda och hög engagemangsnivå för att driva fram en stark tillväxt för firmans bolagskunder samtidigt som resultat levereras till firmans erfarna och professionella investerarkunder.

Vator Securities grundläggande affärsfilosofi är att det finns gott om idéer – utförandet är nyckeln till framgång och grunden för ett väl utfört arbete är ett genuint engagemang för det kunden vill uppnå. Den engagemangsnivån sitter i väggarna och i firmans kultur som bärs av våra medarbetare. Vår kultur är vår mest värdefulla tillgång. Vi drivs av att riva hinder och leverera resultat till våra kunder. I det arbetet lägger vi stor vikt vid våra kundrelationer. För oss är prestation inte bara när en kund är nöjd. Vi vill att kunden ska vara exalterad och fylld av förväntan varje gång han eller hon kommer in på vårt kontor. Vi känner därför en stor personlig stolthet när en kund refererar till oss som sin betrodda rådgivare. Vi firar när kunden rekommenderar oss till andra.

Styrelse

Robert Charpentier

Ordförande

Född: 1965
Utbildning: M.Sc. Hanken i Helsingfors inriktning Internationell Finansiering
Ytterligare styrelseuppdrag: Ordförande: Kvigos AB, Snellman Sotheby’s International Realty, Direkto AB, Ab Nanol Technologies Oy.
Ledamot: OrganoWood AB och Tryggkredit i Stockholm AB
Invald i styrelsen: 2012

Per Jacobsson

Ledamot

Född: 1969
Utbildning: M.Sc. Stockholm Universitet, Ekonomisk Historia – Bank och Finans. B.Sc. Stockholm Universitet, Företagsekonomi
Ytterligare styrelseuppdrag: Advisor Fondförvaltning AB (Ordförande), Westerlinds Fastigheter AB (Ledamot), Danska Fastigheter AB (Ledamot)
Invald i styrelsen: 2012

Jörgen Lenz

Ledamot

Född: 1959
Utbildning: MSE. KTH, Aerospace Engineering
Ytterligare styrelseuppdrag: Projektgaranti AB (2006-2007 Ledamot), Accenture AB 2006-2011 (Ledamot, sedan Ordförande 2009)
Invald i styrelsen: 2015

Åsa Leander Skålén

Ledamot

Född: 1977
Utbildning: M.Sc. Handelshögskolan, Economics and Business och LL.M, Stockholms Universitet
Ytterligare styrelseuppdrag: PEI Development AB (Ordförande)
Invald i styrelsen: 2017

Ledning

Homan Panahi

Managing Partner
homan@vatorsec.se

Delägare

Pooya Madjidi Bergström

Partner
pooya@vatorsec.se

Toni Lovric

Partner
toni@vatorsec.se

 

Kristofer Krolak

Partner
kristofer@vatorsec.se

Jonas Ribbelöv

Partner
jonas@vatorsec.se