22 december 2022

Vator Securities Global Coordinator och Sole Bookrunner i Trustscale AB:s Private Placement genom en primary och secondary equity offering till Priveq

UNDISCLOSED AMOUNT

Om Trustscale

Trustscale AB och deras operativa koncern Verisec International är ett globalt krypteringsföretag, med en teknikplattform som används av banker och betalningsförmedlare. Trustscale erbjuder betalningssäkerhet och användarautentisering som skapar trovärdighet och tillit mellan banker, betalningsleverantörer, handlare, och konsumenter genom säkra digitala transaktioner. Ett globalt regulatoriskt paradigmskifte förändrar nu status quo och utlöser ett skifte i kryptering för betalsäkerhet från dagens lokala, enkunds-lösningar till en ny outsourcad, molnbaserad och globalt skalbar lösning (”shared service”).

Trustscale har identifierat en attraktiv möjlighet i marknaden att dra nytta av det regulatoriska paradigmskiftet genom att rulla ut Cryptography-as-a-Service (CaaS) och bygga en global leverantör av molntjänster inom kryptering. Trustscale har vuxit snabbt med hög lönsamhet och har det som krävs för framgång inom den framväxande globala molnbaserade betalningskrypteringsmarknaden.

Caset

  • Trustscale är en ledande leverantör av krypteringstjänster, med nyckeltillgångarna på plats för framgång inom den framväxande molnbaserade krypteringsmarknaden.
  • Global närvaro med långvariga kundrelationer med hundratals banker och betalningsprocessorer i Norden, Baltikum, Storbritannien, Förenade Arabemiraten, Latinamerika och sydöstra APAC, och ett mycket erfaret krypteringsteam.
  • Under 2022 förväntas Trustscale generera lönsam omsättning på över 200 MSEK. Företaget har cirka 30 anställda i Sverige, Storbritannien, Serbien, Mexico, Australien och Förenade Arabemiraten. Företagets säte är i Stockholm, Sverige.