Vatorsecurities.se använder sig av cookies för att ge dig som besökare en så bra upplevelse som möjligt.
15 februari 2021

Vator Securities Tech Days

Vator Securities Tech Days är en serie investerarevents med några av de mest intressanta och snabbväxande bolagen inom tech. Vator Securities presenterar en fokuserad inblick i techbolag, inklusive fire side chats och paneldiskussioner med experter inom tech och techinvesteringar.

Tidigare events:

Tech of Tomorrow – 9 juni

Tech of Tomorrow fokuserade på teknik med ett framtidsfokus. På eventet deltog som arbetar med Renewable Energy och Cleantech, men även andra typer av innovativ teknik för ett framtida samhälle som AI, Space- och NanoTech.

Se videon från eventet här

Gaming – 26 maj

Eventet fokuserade på Gaming och E-sports. På eventet deltog bolag som arbetar med Mobile och Video Game Development, Game publishing och E-sport.

Se videon från eventet här

Digital Health – 20 april

Digital Health eventet fokuserade på digital hälsa och digitalisering av vården. På eventet deltog bolag som arbetar med E-Health, Digital Health och Health Tech. Närvarande bolag var Doktor.se, Dynamic Code, PainDrainer, AsthmaTuner, Visiba Care, Natural Cycles och Doctrin.

Se videon från eventet här

SaaS – 9 mars

Eventet fokuserade på tillväxtbolag med SaaS som affärsmodell. De deltagande bolagen var Lime Technologies, Irisity, Litium, ZignSec och 24SevenOffice.

Se videon från eventet här