Vatorsecurities.se använder sig av cookies för att ge dig som besökare en så bra upplevelse som möjligt.
4 september 2017

Vator Securities utser Therese Carlborg till COO

Therese Carlborg utses som operativ chef (COO) till Vator Securities. Therese tillträder sin nya tjänst den 4 september och kommer närmast från en roll som Government Affairs Director på läkemedelsbolaget AbbVie samt politisk sekreterare till Filippa Reinfeldt.

– Jag är mycket glad över att tillträda en tjänst som operativ chef (COO) till Vator Securities. Bolaget har över tid gjort en fantastisk resa inom Investment Banking där engagemanget för att leverera på kundens önskemål är beundransvärt. Samtidigt står Vator Securities inför en utvecklingsresa mot börsens huvudmarknad med primärtransaktioner i halvmiljardkronorsnivån, säger Therese Carlborg.

Homan Panahi, VD för Vator Securities, kommenterar:

– Rekryteringen av Therese Carlborg är ett viktigt led i vårt arbete med att utveckla vårt bolag och fortsätta vår resa mot allt större kapitalanskaffningar och börsintroduktioner av snabbt växande bolag. Therese erfarenhet från den publika sektorn och globala bolag är också värdefull för att stärka Vator Securities position bland kunder på den svenska marknaden.