Vatorsecurities.se använder sig av cookies för att ge dig som besökare en så bra upplevelse som möjligt.
15 februari 2021

Vator Securities Events

Vator Securities events är investerarevents med några av de mest intressanta och snabbväxande. Vator Securities presenterar en fokuserad inblick i bolagen, inklusive fire side chats och paneldiskussioner med experter sektorerna.

Kommande events:

Här presenteras kommande events från Vator Securities.

Tidigare events:

Vator Securities Tech Day Summit – 23 februari

Vator Securities Tech Day Summit var investerarevent där du fick möjligheten att träffa några av de mest spännande bolagen bolagen inom svensk tech.

Se videon från eventet här

Vator Securities Nordic Tech Day Summit – 16 november

Vator Securities Nordic Tech Day Summit var ett investerarevent där vi presenterade några av de mest spännande och innovativa bolagen inom nordisk tech.

Se videon från eventet här

Vator Securities Healthcare Innovation Summit – 7 oktober

Vator Securities Healthcare Innovation Summit var en investerarkonferens inom hälso- och sjukvård där vi presenterade några av de mest intressanta och innovativa tillväxtföretagen i Norden. Vid konferensen presenterade  företag som arbetar med att utveckla nästa generations hälsovårdsteknik, läkemedel och MedTech-enheter.

Se videon från eventet här

Tech of Tomorrow – 9 juni

Tech of Tomorrow fokuserade på teknik med ett framtidsfokus. På eventet deltog som arbetar med Renewable Energy och Cleantech, men även andra typer av innovativ teknik för ett framtida samhälle som AI, Space- och NanoTech.

Se videon från eventet här

Gaming – 26 maj

Eventet fokuserade på Gaming och E-sports. På eventet deltog bolag som arbetar med Mobile och Video Game Development, Game publishing och E-sport.

Se videon från eventet här

Digital Health – 20 april

Digital Health eventet fokuserade på digital hälsa och digitalisering av vården. På eventet deltog bolag som arbetar med E-Health, Digital Health och Health Tech. Närvarande bolag var Doktor.se, Dynamic Code, PainDrainer, AsthmaTuner, Visiba Care, Natural Cycles och Doctrin.

Se videon från eventet här

SaaS – 9 mars

Eventet fokuserade på tillväxtbolag med SaaS som affärsmodell. De deltagande bolagen var Lime Technologies, Irisity, Litium, ZignSec och 24SevenOffice.

Se videon från eventet här