Vatorsecurities.se använder sig av cookies för att ge dig som besökare en så bra upplevelse som möjligt.

Corporate Finance

Vator Securities fokuserar på att identifiera och finansiera tillväxtbolag när de expanderar och utvecklas till morgondagens marknadsledare.

Läs mer

Om Oss

Vator Securities arbetssätt genomsyras av en entreprenöriell anda och hög engagemangsnivå för att driva fram en stark tillväxt för firmans bolagskunder samtidigt som resultat levereras till firmans erfarna och professionella investerarkunder.

Läs mer

Den 23 februari arrangerades Vator Securities Tech Day Summit, ett digitalt investerarevent där du fick möjligheten att träffa några av de mest intressanta och innovativa bolagen inom svensk tech.

Bolagen som närvarade vid eventet var Rebelle, Plagazi, JonDeTech, InCoax, Waystream, Precise Biometrics, ZignSec och MOVS.

Se presentationerna från eventet

Vator Securities rådger Precise Biometrics i 83 MSEK Riktad & Företrädesemission

Precise Biometrics AB är en global leverantör av identifieringsmjukvara och erbjuder produkter med en rad olika tillämpningar för identifiering på ett bekvämt och säkert sätt. Precise erbjuder produkter inom olika applikationsområden som möjliggör för användare att identifiera sig själva genom sin egen biometri.

Precise är verksamt genom två affärsområden: Digital Identity, som möjliggör identifiering för fysisk tillgång genom biometri (t.ex. fingeravtryck, hjärtfrekvens, ansikts- och irisigenkänning) och Algo Software systems, som är en ledande inbyggd programvara för fingeravtrycksigenkänning som uppfyller olika behov i smarttelefoner, dörrhandtag med smarta lås och olika tillämpningar i bilar.

Läs mer

Vator Securities rådger Rebelle i 315 MSEK M&A

Rebelle driver en europeisk online-marknadsplats, Rebelle.com, för försäljning och köp av second hand-modeartiklar och accessoarer från lyxmärken.

Rebelle erbjuder försäljning och köp av världens mest eftertraktade modemärken som Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Hermès och Prada samtidigt som Bolaget bidrar till att öka kundernas medvetenhet om hållbarhet och cirkularitet inom modebranschen.

Läs mer

Vator Securities rådger Movs Technology Group i 45 MSEK Private Placement

Movs Technology Group är idag marknadsledande på elmopeder, samt ledande återförsäljaren av elcyklar i Sverige. Företaget har utvecklat flera marknadsledande varumärken i Sverige: Baotian, Vässla, Drax, Niu och Lifebike.

Mobility-as-a-Service-tjänsten MOVS är en abonnemangstjänst för långtidsuthyrning av cyklar, samt lätta elfordon som elcyklar och elmopeder.

Läs mer

Vator Securities agerar som Joint Bookrunner i IRRAS 215 MSEK företrädesemission

IRRAS är ett globalt hälso- och sjukvårdsföretag som fokuserar på att leverera innovativa medicinska lösningar för att förbättra livet för kritiskt sjuka patienter.

IRRAS utformar, utvecklar och kommersialiserar produkter för neurointensivvård, som väsentligt förbättrar resultaten för patienterna och minskar den totala vårdkostnaden genom att avhjälpa komplikationer som är förknippade med nuvarande behandlingsmetoder.

Läs mer

Fler nyheter